GNP Energy – hva og hvorfor?

Du har garantert gjettet det allerede, i mylderet av knotete merkenavn. Men GNP Energy går rett på sak. GNP Energy produserer ikke strøm, de handler med strøm. Mange kjente selskapet som Oslo Kraft før i tiden, men etter en fusjon ble et nytt selskap opprettet.

 

Så hva får du med en slik strømavtale? Jo, du kan notere deg forutsigbarhet, konkurransedyktige priser og en aktør som hele tiden skal være en aktør å følge med på. Siden selskapet startet på bunn, har de derfor ikke investert i unødvendige ting. Her gjelder det å skaffe seg markedsandeler med strømpriser man ikke kan takke nei til.

 

Ønsker du mer utfyllende informasjon om GNP Energy – les mer her!

 

Hva kan man forvente seg?

 

Det som er unikt med GNP Energy er at de har større fleksibilitet. Dette får de til med flere typer avtaler man kan skrive under på. Strømavtalene er varierte, og man kan velge den som passer best til husholdningen. Kanskje er det ikke spotpris som er det beste lenger, eller kanskje man kan komme langt med en skreddersydd folkepakke? Til sammen fins det 7 ulike strømavtaler som alle passer til forskjellige forbrukere.

 

Husk at prisene på strøm øker og øker i disse dager. Det er mange grunner til det. Det er flere som går over til el-biler som krever strøm samtidig som flere bruker andre elektrisitetskilder. Men til slutt er det også fordi mange flere kan produsere og tilby strøm til forbrukere. Selv forbrukerne selv kan levere strøm som de har produsert fra egne solcellepanel eller andre private aktører som tar en stor del av kaka. Dette kan du utnytte ved å takke ja til en strømavtale med GNP Energy. Kutt påslag og fastpris tilskudd som øker din strømpris med 5-20% avhengig av leverandør. Få den avtalen du fortjener til en fornuftig pris.

 

Bli abonnent eller sjekk GNP Energy på Youtube!

 

Ta et grep om strømavtalen nå!

 

Grunnen til at det kan være smart å vurdere en ny strømavtale nå, er at prisene vanligvis øker når den harde vinteren er over. Blir det tørt, vil også lagrene synke og overskuddet faller. Det som skjer er at du betaler gildet.

 

Men velger du å skifte strømleverandør nå, vil saken se annerledes ut. Hvert fall om vi skal tro GNP Energy. Her får du nemlig tilbud om folkepakka med garanti mot høye strømpriser og strøm til forvaltningspris. Eller noen av de andre tilbudene. Har du tenkt på at du kan få CO2Fri flytende strømavtale som ikke forurenser? Eller markedsavtale for nye kunder til spotpris?

 

Det er nå du skal gjøre endringene til det bedre, og da kan man like gjerne starte med strømavtalen. Deretter går du steg for steg, helt til regninga er betalt og balansen er i orden.