Kjøp sceneantrekkene dine på nettet

Image er viktig for alle artister og den visuelle opplevelsen på en konsert er viktig for publikum. Er du en ny artist som forbereder deg til de første sceneopptredene dine? Kjøp konsertantrekk på nettet!

Enkel handel på nettet

Er du klar for en skikkelig shoppingrunde før neste konsert? Da bør du klikke innom NA-KD og se på det store utvalget. Den største fordelen med å handle på nett er at du får så god oversikt over alt butikkene har å by på. Har du sett for deg en bestemt farge eller fargekombinasjon? Bruk fargefilteret i butikkens søkefelt, slik at du bare ser klær i disse nyansene. Du kan også bruke filtere som avgjør hvilken stil som vises, og ofte hvilket materiale klærne er laget av. Dette er særlig fint for deg som er miljøbevisst. Måten nettbutikkene er lagt opp på gjør handelen enkel. Du kan lett skille ut plagg som er aktuelle fra deg, i motsetning til en fysisk butikk. Spar tid på å slippe å lete rundt på stativer og bord.

Hva slags stil skal du gå for?

Noen artister velger å gå for en ekstravagant klesstil, mens andre ønsker at fokuset er på musikken. Artistene Lady Gaga og norske Sigrid er gode eksempler på ytterpunktene. Førstnevnte er kjent for å kle seg i ville kreasjoner, mens Sigrid trives best i T-skjorte og jeans. For å finne din egen stil er det viktig å tenke over et par ting. Hvordan vil du fremstå?

Vil du lage et alter ego, eller vil du helst bare være deg selv? Bruk gjerne Instagram og Pinterest som inspirasjonskilder. Grunnen til at vi anbefaler akkurat NA-KD er at de har et stort utvalg som dekker de fleste stiler. Du kan både finne plagg som skriker etter oppmerksomhet og mer klassiske klær.

Når du skal finne din egen stil som artist anbefaler vi deg å bare prøve deg frem. Tenk gjerne på hvilke farger du kler, og hvilke artister du selv synes har en kul stil. Det er også viktig å føle seg vel på scenen, så det kan være lurt å unngå veldig stramme plagg i begynnelsen. Når du har fått sceneselvtilliten på plass spiller ikke komfort så stor rolle lenger, og du kan gå med hva enn du synes ser stilig ut.

Styling og retur ved nettkjøp

Helt til sist skal vi innom både styling og retur av klær. Det er sannsynlig at noe du kjøper ikke passer, men vi foretrekker likevel nettshopping. Noen synes det er en ulempe at man ikke kan prøve klærne med én gang, mens de fleste synes dette er deilig. Ingen kø inn til prøverom, masete musikk eller speil som får deg til å se slankere ut enn du faktisk er. Hjemme kan du prøve plaggene i ro og mak, og lage antrekk hvor du kombinerer nytt med gammelt.

Det å ha denne muligheten er perfekt for artister, som ofte er i søkelyset på sosiale medier. Det beste er å finne plagg som passer med ting du har, slik at en kjole for eksempel kan styles på mange måter. Ta økonomiske valg og tenk nøye gjennom kjøpene dine. Kos deg med å finne på antrekkideer og lek med tanken om hvordan du skal style disse. Dersom du bestemmer deg for å returnere varene er dette svært enkelt og fort gjort!