Hvordan få mer inspirasjon til musikk i hjemmet

Går du med en drøm om å bli musiker er du ikke alene. Mange øver timevis på rommet enten er det å traktere fela eller å synge en så ren falsett som ingen andre. Det er ingen grenser for hvordan man kan bli artist, men det beste er å ha en særegenhet og et unikt prosjekt.

Det er ikke sikkert de beste musikerne blir kjente artister likevel. Kanskje er de fornøyd med å vite at de er best, mens de sitter å lytter til hvordan Imagine kunne ha blitt enda bedre om den var spilt inn med trommene til Ringo og bassen til Paul. Uansett får de inspirasjonen sin fra andre musikere. På sitt hjemmestudio i kjelleren eller med hodetelefonene i en god gyngestol.

Spille plater på grammofonen

Et av anleggene som er best for avspilling av musikk har lenge blitt tilegnet grammofonen. Med en grammofonplate i hånda går man tilbake mage år i historien, til der folkemusikk og blues var populært. Platen knirker og gir samtidig et rent naturlig lydbilde.

Spille musikk fra lydplanken

En lydplanke har vanvittig volum som gjør at den kan erstatte musikkanlegg og hodetelefoner. Lydplanken fungerer trådløst og med tilkoblet blåtann. Et sømløst Athom Homey Pro anlegg kobler alle enheter sammen slik at du kan få den musikken du ønsker fra hvilken som helst enhet du bruker.

Bruke noter og skrive nye musikk

Når man hører musikk så får man nye ideer til komposisjoner som aldri før har sett dagens lys. Man kan gå i detalj på noter fra kjent verk av Beethoven og Bach, og blande dem inn i en ny og forbedret musikalsk verden. Når man komponerer utvikler man seg også som menneske.

Lytte til naturen

Naturen spiller sine egne låter dersom man høer etter. Derfor bør man åpne vinduene og lytte til den. Hva er det den forteller oss? Gir den oss påfyll av spennende og moderlig musikk? Det er bare å tre ut i hagen og la tankene fly. Her får man ikke bare se og høre naturen sin indre stemme, men man blir også i ett med den.