Implantater kan redde musikkarrieren

Det er ikke mange år siden man kunne bestille implantater med bluetooth-tilgang. Slik at man kunne spille musikk selv fra puppene. Men hva i alle dager skal man med det når man har to gode ører i behold.

Teknologien i dag kan brukes til mange ting, og for å lage musikk er den genial. Men mange opplever også å miste muligheten til å høre musikk, derfor er det så godt at teknologien også kan gjøre noe med det. For med cochles implantater kan man få hørselen tilbake igjen. Akkurat slik Annbjørg Lien og flere andre musikere har fått de siste årene.

I dag skal vi likevel se på brystimplantater fra Motiva til damer i alle aldre.

Fordeler med Motiva

Mange er skeptiske til brystimplantater, og påstanden om at det kan være skadelig er første hinder for mange. Man skal selvfølgelig ta sine forhåndsregler når man skal velge brystimplantater, men det er her Motiva kommer inn. Her er fordeler med Motiva:

  • Egen dedikert kirurg nær deg
  • Implantat basert på anatomi og basevev
  • Optimal operasjon – hurtig rekonvalens
  • Utvidet garanti med registrering av implantater

Det er ikke vanlig at klinikken legger til rette for operasjon av brystimplantater med tanke på livsstil og alder. Men det gjør Motiva, så det er bare å slappe av.

Redd musikkarrieren med brystimplantater

Vi har sett at implantater kan redde musikkarrieren, og det kan også brystimplantater. Enten det er fordi man vil skape et image, komme tilbake til en karriere man hadde for noen år siden, se like ung ut som konkurrentene også videre. Det er kanskje det som skal til for at du får den ekstra gnisten.

Det spiller ingen rolle om du er artist eller bare en helt vanlig person. Motiva Norge er klinikken som har priser alle kan leve med. Og det er godt når alt annet øker i pris.

Hva velger du -frihet eller usikkerhet

Noen ganger i livet må man bare slå til. Som den gangen da du gikk bort til den personen du var forelsket i, eller ble med på interrail med hele gjengen. Hvilke opplevelser og hendelser man kan gå glipp av om man ikke tør å hoppe i det.

Vi er ikke overbevist om at du trenger brystimplantater for å lykkes i musikkarrieren, men at det kan være en god investering for å gjenskape ditt image og stilikon er vi ganske sikre på. Velg friheten framfor usikkerhet .